Selecteer pagina

Digital tooling

Van brand utility tot business solution

Digitale oplossingen verbeteren uw dienstverlening en intensiveren uw klantcontact. Door branded tools te ontwikkelen die uw klanten ook echt toepassen, optimaliseert u uw acquisitieprocessen en uw klantretentie, want clienten staan vaker en beter in contact met uw merk en uw dienstverlening.

Brandwave ontwikkelt digitale tools, zoals de VBK Transitie app, de De Brauw Blackstone Westbroek Dawn Raids app en de European Financial Law News app. Instructies, kennis, real time informatie, berekeningen. Beschikbaar wanneer uw klanten dit nodig hebben.

Strategisch marktcontact met     digitale oplossingen

Procesmanagement

Om tot een digitale business solution te komen, hanteert Brandwave altijd een gefaseerde aanpak. De techniek staat daarin niet centraal, wel de processen, de behoefte en het gebruikersgemak van cliënten.

Procesonderdelen: intake, brainstormsessies en  functioneel & technisch ontwerp, waarna een UI/UX ontwerp wordt gemaakt. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten voordat ons developmentteam start met de realisatie van uw project.

Branded, strategisch, commercieel inzetbaar

Apps, sites, platforms

Brandwave adviseert over procesoptimalisatie in sales, marketing en content. We hebben ook de executiekracht om wat in samenwerking met de opdrachtgever is bedacht en besloten, ook op te leveren. Of het nu een idee is van onze opdrachtgever zelf of een oplossing van ons: Concept – Strategie – functioneel & grafisch ontwerp – uitvoering – oplevering met 1 en dezelfde business partner. Geen ruis, geen halve verantwoordelijkheden, maar 1 partij die alles snapt en oplevert.

Wilt u meer weten over ontwikkelde oplossingen voor onze klanten? Bekijk ons portfolio of neem contact op met Thijs Berntsen via thijs@brandwave.nl
of 0646 330 237